Waarom een netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o.?

Psychosomatische oefen- en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in psychosomatische therapie. Dit is een therapie waarbij klachten worden behandeld die zowel de geest als het lichaam omvatten.
Om de toegankelijkheid en bekendheid van deze vorm van therapie (zorg) voor verwijzers en cliënten te verbeteren is in 2015 het Netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o opgericht.

De initiatiefnemers

Het Netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o. is voortgekomen uit een initiatief van Anja Dorrepaal (psychosomatische fysiotherapeut) en Anja Mulder (psychosomatisch oefentherapeut) in samenwerking met Welmoed Nijboer (Progez) en Roeline Hubertse (Caranscoop). Het Netwerk Psychosomatiek Zwolle heeft dankbaar gebruik gemaakt van de expertise en ervaring die Roeline Hubertse heeft opgedaan met het opzetten van het Netwerk Psychosomatiek Twente.

Ondersteuning en verbinding

Het Netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o. is een jaar bezig geweest om de expertise van de twee beroepsgroepen te koppelen, elkaar te leren kennen, onderling vertrouwen op te bouwen en zo een hecht netwerk te vormen. Door met elkaar een netwerk te vormen, versterken en ondersteunen we elkaar. We streven er naar een brug te vormen tussen de somatische en de geestelijke gezondheidszorg.

Wil je meer weten over dit netwerk?

Neem dan contact met ons op, contactformulier ›

© Webtail Internet Services Rebuild in opdracht van Netwerk Psychosomatiek Zwolle